Bekijk hier onze diensten

Neem vandaag nog contact op met Kina Construct voor gedetailleerde informatie!

Creëer de perfecte leefruimte met onze hoogwaardige renovatiediensten, waar vakmanschap, efficiëntie en klanttevredenheid samenkomen.

Profiteer van onze uitgebreide expertise in hoogwaardige, duurzame en betaalbare algemene tegelwerken voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Ervaar vakmanschap en aandacht voor detail met onze poolhouse plaatsingsdiensten, waar we jouw droompoolhouse realiseren voor een luxueuze en ontspannen buitenruimte.

Laat ons ervaren team jouw droomopritten en terrassen aanleggen met oog voor vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en duurzaamheid, waardoor je een prachtige entree en een buitengewoon buitenleven creëert.

Van het ontwerpen van adembenemende landschappen tot het aanleggen van prachtige tuinen -, Kina construct staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en duurzame oplossingen die uw buitenruimte transformeren naar een oase van schoonheid en rust.

Onze vakkundige bouwexperts bieden een uitgebreid scala aan gyprocwerken, waaronder professionele gipsplaatinstallaties, naadloze afwerkingen en maatwerkoplossingen – gegarandeerd om uw interieur te transformeren met hoogwaardige materialen en vakmanschap.